08-07-03

Link exchange

Blogforge exclusive...
As from now on, under 'Personalisering' (and the corresponding French menu) you can add a Link Exchange thingy to your sidebar which will make a random link to another Skynet blog appear on your own blog, and a link to your Skynet blog will then sometimes appear on other blogs that have this feature enabled...
Check it out now!

17:54 Gepost door Maarten | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Linke boel Dag Maarten

Eerst en vooral natuurlijk hartelijk gefeliciteerd met je huwelijk. Misschien wel jammer dat je geen wat langere vakantie hebt. Of ligt die nog in het verschiet?

Maar tussen haakjes: er klopt iets niet met de willekeurige links naar andere Skynetblogs.

De link is van het formaat:
http://librarian.skynetblogs.be/://skynet-nl.skynetblogs.be

Als voorbeeld, zoals het op mijn blog verscheen. En zoals je ziet is dat helemaal niet goed.

Groeten

Patrick aka Librarian

P.S.: als ik op de link klik van jullie trouwauto, dan krijg ik een pagina met allerlei vreemde tekens te zien. Geen afbeelding dus. Heeft dat ermee te maken dat de foto in png-formaat is gepost? Nochtans gebruik ik IE 6 en die zou png toch moeten ondersteunen. Ook in Netscape en Opera krijg ik dezelfde vreemde tekens.

Gepost door: Librarian | 08-07-03

Linke boel (2) Zit jij zo laat nog te werken? Niks beters te doen :-)

In ieder geval schijnt het probleem met de willekeurige link nu opgelost te zijn.

Groeten

Patrick aka Librarian

Gepost door: Librarian | 08-07-03

PNG Het probleem met de png-foto is nu blijkbaar ook opgelost. Wat scheelde ermee? Heb je hem gewoon opnieuw geüploaded?

Groeten

Patrick aka Librarian

Gepost door: Librarian | 09-07-03

Script... Nope, het script images.php was een beetje verneukt door een fix voor een andere (niet vaak voorkomende) bug. Ik heb tijdelijk de oude versie teruggezet en nu werkt het weer...
En ik zit thuis hoor, met mijn vrouwtje!

Gepost door: Maarten | 09-07-03

Willekeurige link skynetblogs Misschien is het mogelijk om ervoor te zorgen dat als willekeurige link naar een ander Skynet-blog niet je eigen blog getoond wordt?

Nu gebeurt dat vrij regelmatig. Hoe meer mensen een link plaatsen, hoe kleiner natuurlijk de kans zal worden dat je je eigen blog als willekeurige link krijgt.

Is het niet mogelijk om in het script een controle in de bouwen op de url van waaruit het script aangeroepen wordt. Als de willekeurige link dezelfde is als de aangeroepen url, dan moet er gewoon een nieuwe link gekozen worden.

'k Weet natuurlijk niet of dat zo eenvoudig is als ik het nu voorstel.

Groeten

Patrick aka Librarian

Gepost door: Librarian | 10-07-03

De commentaren zijn gesloten.