10-10-03

Meet me at Media Planet!

October 17th and 19th I will be in the 'Education Zone' of the Belgacom booth on Media Planet. You can come up and shake my hand at any time... I'd love to meet some of you wonderful bloggers out there...

I thought it would be fun for you all to meet up with a bunch of other bloggers there, so here's my proposal: if possible, let's meet up at the Belgacom booth 'Education Zone' Sunday at 12.30 sharp. I guess it should be possible to grab a bite and have a drink together during my break. Drop a comment if you're coming!

For those of you who can't make it on Sunday, gather at the same time on Friday. But I think more people will have the day off on Sunday, so if you can choose which day to come, Sunday would be the best option...

15:13 Gepost door Maarten | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Godess anxiety gaat trouwen! Hoe doe je dat? Hé Maarten, bedankt om eventjes een berichtje na te laten op mijn blogje. Eén van de ontwikkelaars van de blogs, ik ben vereerd! Echt. Proficiat met je huwelijk. Geloof het of niet, maar ik ben gek van pinguins. De pics in mijn boekje gaan meer de romantische tour op, bv reproducties van Bouguereau en zo. Nou, veel succes op de meeting zou ik zeggen. En hoe bevalt het huwelijksleven je?
Ook raar, toen ik op mijn blog kwam en je berichtje zag, was de volledige rechterhelft (met alle links en foto's ed) van het scherm verdwenen. Enig idee hoe dat kan?

Gepost door: godess anxiety | 10-10-03

Een fijne site Maarten! Allereerst met wat mijn vorige medecollegablogger schrijft, is ook dat bij mij vaak de volledige rechterhelft verdwijnt. Als ik dan bij settings op wijzigen klik, staat de blog weer goed.

En dan nog iets, je schrijft hier alleen in het engels. Dat is allemaal goed en wel, maar iedereen is niet zo goed in het engels, ik heb er zelf ook moeite mee om het dan te begrijpen. Zou je niet kunnen overwegen om het ook in het Nederlands te schrijven, omdat er denk ik onder de bloggers wel meer mensen zijn die niet zo goed in engels zijn.
Bij voorbaat al mijn dank voor je medewerking.
Verder veel succes.
Marian

Gepost door: marian | 13-10-03

Engels Ik schrijf in het Engels omdat ik denk dat ik dan meer mensen kan bereiken dan door enkel in het Nederlands te schrijven (er zijn ook veel Franstalige bloggers op Skynet blogs...). Door Engels te gebruiken bevoordeel ik niemand: het is voor iedereen een vreemde taal...

Wat betreft die verdwijnende rechterhelft: ik heb dat zelf ook al gemerkt. Meestal betekent het dat er iets mis is gegaan bij het genereren van de pagina (i.e. maar half af geraakt en dan gestopt om één of andere reden). Normaal gezien blijft die halve pagina maar 15 minuten staan, want alle pagina's worden na een kwartier opnieuw gegenereerd. Als je een commentaar post, of iets aan de settings verandert, of een berichtje post... dan wordt de pagina sowieso opnieuw gegenereerd.

Gepost door: Maarten Schenk | 13-10-03

Medebloggers Misschien is het wel eens leuk om op een ander moment/plaats een meet&greet te organiseren tussen bloggers (Mediaplanet is nu niet bepaald gratis, é!). Ik denk wel dat het zou aanslaan. Natuurlijk kan het ook zijn, dat velen onder ons juist anoniem wensen te blijven.

Gepost door: dementor69 | 14-10-03

De commentaren zijn gesloten.